Profil

Thy-Mors Tand laver tandproteser præcis efter dine behov, og som patient er du med i alle faserne af fremstillingen. Ikke alene er tandprotesen altafgørende, når du skal tygge, men tændernes udseende og stilling har også stor betydning for, om du kan kende dig selv i spejlet. Protesen skal altså både se naturlig og harmonisk ud.

Gratis eftersyn
Vi garanterer, at din tandprotese fungerer optimalt, når du forlader klinikken, og det skal den også gerne blive ved med. Derfor tilbyder vi gratis kontrol af protesen en gang årligt. Her laver vi en grundig gennemgang af mund- og slimhindeforhold, vi efterser tandprotesens pasform og funktion, og vi slutter af med at rense, pudse og oppolere tandprotesen.

Højeste hygiejnestandarter
Din tryghed er en central værdi for os, og derfor foregår behandlingen og fremstillingen af din nye protese naturligvis i et rent miljø med de højeste hygiejnestandarter. Arbejdsmiljøet og hygiejnen på laboratoriet er godkendt af Arbejdstilsynet og har fået tildelt en Grøn Smiley.

Alle vores materialer lever op til EU’s CE-mærkning, og alt patientarbejdet på klinikken og laboratoriet gennemgår en kvalitetssikring, der sørger for en ensartet arbejdsgang.

Let tilgængelige klinikker
Vores tre klinikker i Thisted, Nykøbing Mors og Hurup ligger alle centralt placeret og har kørestolsvenlige indgange direkte fra gaden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på én af vore klinikker.

Klinikken er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere. 

Se vores tilsynsrapport her.