Profil

Ved at lade os fremstille din nye tandprotese, får du en individuel fremstillet tandprotese, efter dine ønsker. På vores klinik er patienterne altid i centrum og er med i hver enkel fase i fremstillingen af tandprotesen.
 
En tandprotese har - ved siden af sin primære opgave at fungere som det vigtigste led i tyggeorganismen - også et kosmetisk formål. Tændernes farve, form og stilling er af helt afgørende betydning for mundens og hele ansigtets skønhed. Et tilfredsstillende resultat afhænger derfor af, hvor naturlig og harmonisk protesen kommer til at se ud.
 
Vores tre klinikker i Thisted, Nykøbing Mors og Hurup, ligger centralt placeret i byerne, ligesom der er indgang til klinikkerne direkte fra gaden - kørestols venlige indgange.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på én af vore klinikker !

Eftersyn!
For at sikre, at vore patienter til enhver tid har en velpassende protese, indkalder vi automatisk alle, der måtte ønske dette til enGRATIS kontrol af tandprotesen en gang årligt. Kontrollen omfatter en  grundig gennemgang af mund- og slimhindeforhold. Ligeledes efterses tandprotesens pasform og funktion, og ved samme lejlighed renser, pudser og oppolerer vi tandprotesen.
 
Klinikken er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere.