FINANSIERING

LKT-abonnement – uden renter, gebyrer og udbetaling!

Hvorfor spare op til din protese, når du kan købe den på abonnement med det samme?

Gennem Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere og Nordea Finans, kan vi tilbyde en ny og særdeles fordelagtig finansiering af din nye tandprotese. Den giver dig mulighed for at fordele udgiften over en længere periode, som det passer ind i din økonomi. Og det koster hverken renter, gebyrer eller udbetaling. Og du kan tegne abonnementet, selvom du modtager tilskud.

Hvor meget kan jeg købe for?
Du kan købe for op til 40.000 kr. Du kan selv bestemme, hvor længe dit abonnement skal løbe – dog maks. 36 måneder.

Hvad koster det?
Med et LKT Tandabonnement kan du nemt dele din betaling op, så du kun betaler et mindre beløb om måneden. Og så koster det ikke mere end behandlingen koster – altså 0 kr. i rente, 0 kr. i udbetaling og 0 kr. i gebyr.

En protese til fx 10.000 kr. over 20 mdr. koster kun 500 kr. pr. md. Samlede kreditomkostninger er 0 kr. Samlet kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. Fast debitorrente og ÅOP er 0,0 %.

Du kan bruge LKT Tandabonnementet til betaling af alle typer tandproteser og behandlinger, også selvom du modtager tilskud fra din kommune. Du kan ansøge om lån på op til 40.000 kr. fordelt over 3-24 måneder.

Hvordan tegner jeg et abonnement?
Du ringer til os og får en tid til en uforpligtende samtale, når vi kender din behandlingsplan, kan vi give dig en nøjagtig pris, hvorefter vi søger om finansieringen.
Vi skal bruge følgende oplysninger:

  • Registrerings – og kontonummer.
  • Billedlegitimation. (Pas eller kørekort)
  • Sygesikringsbevis.